In 2011 is AliusSolar+ gestart met het gebruik van SolarEdge omvormers en optimizers. Al snel werd duidelijk dat met we de vooruitstrevende techniek van SolarEdge de beste oplossing hadden gevonden voor elk type project. Wij besloten om vanaf dat moment geen gebruik meer te maken van de traditionele stringomvormers en ons 100% te focussen op de SolarEdge techniek. Gevoed door ons enthousiasme over de SolarEdge oplossing en de wetenschap dat het in iedere situatie de beste oplossing biedt, zijn we een distributie partnerschap gestart met SolarEdge. We hebben daarbij altijd de focus gelegd op de techniek achter SolarEdge en we zijn gestart met het geven van trainingen om onze kennis op SolarEdge gebied te verspreiden en de markt te overtuigen van de SolarEdge oplossing. Daarnaast ondersteunen wij bij servicevraagstukken en geven wij advies tijdens de engineeringsfase.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste SolarEdge distributeur van de BeNeLux en de enige SolarEdge distributeur ter wereld die enkel en alleen SolarEdge in het productportfolio heeft. Daarmee onderscheiden wij ons van de rest en kunnen we ons met recht "experts in optimizing" noemen.

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied