Van rijtjeswoning tot kantoorpand

VolThera-panelen zijn op veel verschillende manieren toe te passen. De meest voor de hand liggende toepassing is als bron voor een warmtepomp, waarbij de warmtepomp zorgt voor verwarming van tap- en CV-water. Dit kan een kleine warmtepomp zijn die een rijtjeswoning verwarmd, maar ook meerdere grote warmtepompen die een volledig kantoorgebouw van warmte voorzien. De enige voorwaarde is, dat het gebouw voorzien is van vloerverwarming of lage-temperatuurradiatoren. Andere mogelijke toepassingen zijn zwembadverwarming en de regeneratie van een grondbron. Neemt u gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!

VolThera Plug & Play

Steeds meer mensen willen hun huis verduurzamen en willen verder met minder gas. Voor de woningmarkt hebben wij een kant en klaar pakket samengesteld dat voorziet in verwarming van de woning en het tapwater. VolThera Plug & Play is een hybride systeem dat samenwerkt met de huidige Cv-ketel, die op extreem koude dagen de verwarming overneemt. Op deze manier kan 70 tot 90% bespaard worden op het gasverbruik. Het pakket bestaat uit VolThera en PV-panelen (afgestemd op het verbruik van de klant), glycol, montagemateriaal, een 200 L buffervat voor tapwater, een 3 kW warmtepomp van Vaillant, SolarEdge omvormer, Vaillant-regeling, monitoring en alle appendages die nodig zijn voor de installatie. Het enige wat u als installateur nog dient te verzorgen is het leidingwerk.

 

Doe een calculatie voor uw klant!

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied