Meer informatie over SolarEdge enkelfase omvormers

Ondanks dat de SolarEdge enkelfase omvormer tot de kleinste en lichtste omvormers van zijn soort behoort, is deze enorm robuust. De SolarEdge omvormers hebben een rendement van maar liefst 97,6% en ze zijn speciaal ontworpen om te werken met de SolarEdge power optimizers. In deze monofase SolarEdge omvormers, vindt enkel DC/AC conversie plaats (MPP tracking, vindt plaats in de optimizers) waardoor de omvormer altijd op een vaste werkspanning opereert (350Vdc) en op die manier optimaal kan presteren. De omvormers zijn IP65, waarmee ze dus zowel buiten als binnen geïnstalleerd kunnen worden. Door de internetverbinding op de SolarEdge omvormer via ethernet of WIFI (optioneel) kunnen altijd de actuele prestaties op moduleniveau gemonitord worden. Met de app voor uw smartphone of tablet of via uw PC ziet u direct hoeveel energie er wordt opgewekt!

De SolarEdge monofase omvormer is leverbaar met verschillende vermogens. De kleinste SolarEdge omvormer is de SE2200 en deze serie loopt vrij traploos op tot de SE6000. Het getal in het typenummer staat voor het nominale AC vermogen. De SolarEdge enkelfase reeks bestaat uit de volgende omvormers:

 • SE2200
 • SE3000
 • SE3500
 • SE4000
 • SE5000
 • SE6000

Productspecificaties van SolarEdge omvormers

Bekijk hieronder de productspecificaties van een SolarEdge enkelfase omvormer.

Klik hier voor de productspecificaties van de SolarEdge enkelfase omvormers

Naast deze serie voeren wij ook één omvormer uit de 16A-serie. Deze omvormers zijn begrensd op een maximale AC uitgangsstroom van 16 Ampère. In deze serie voeren wij de: SE4000-16A

Klik hier voor de productspecificaties van de SolarEdge 16A omvormers.

Kijk voor alle informatie over de werking en de voordelen ten opzichte van traditionele omvormers en micro-omvormers ook op onze AliusSolar+ website.

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge en JA Solar embedded

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied