AliusSolar+: experts in optimizing! Daaruit blijkt natuurlijk direct wat onze expertise is, namelijk het optimalizeren van PV systemen. Wij doen dat met de SolarEdge producten en kiezen er bewust voor om geen andere producten, zoals micro-omvormers of andere merken optimizers, in ons portfolio op te nemen. Wij weten als geen ander welke voordelen de SolarEdge oplossing biedt ten opzicht van traditionele stringomvormers, micro-omvormers of andere optimizer systemen. Niet alleen zijn wij de grootste distributeur van SolarEdge in de BeNeLux, maar wij hebben de techniek ook zelf toegepast in de praktijk tijdens onze projecten. Daar hoort ook één van de grootste SolarEdge projecten in Europa bij, de VencoCampus. Dit project is in 2012 gerealiseerd met 5.712 panelen (Trina Solar 285 Wp) met evenveel OP300-MV optimizers en 119 omvormers van het typse SE12.5K (destijds de grootst beschikbare omvormer). Zie hieronder ook een Case study van dit project:

AliusEnergy heeft in 2014 het "Certifcate of Excellence" in ontvangst mogen nemen van SolarEdge. Ontzettend trots zijn wij op deze onderscheiding waarmee onze positie als "Top European Distributor" nogmaals werd onderschreven!  

Case_Study_VencoCampus_Netherlands_12.9.12.pdf

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied