Distributeur van SolarEdge

AliusSolar+: experts in optimizing! Bij AliusSolar+ vindt u alle SolarEdge oplossingen voor het optimalizeren van PV systemen. In ons portfolio vindt u alleen SolarEdge producten. Een bewuste keuze. De SolarEdge oplossing biedt grote voordelen ten opzichte van traditionele stringomvormers, micro-omvormers of andere optimizer systemen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste SolarEdge distributeur van de BeNeLux en de enige SolarEdge distributeur ter wereld die enkel en alleen SolarEdge in het productportfolio heeft. Daarmee onderscheiden wij ons van de rest en kunnen we ons met recht "experts in optimizing" noemen.

 

Expertise en ervaring

Niet alleen zijn wij de grootste distributeur van SolarEdge in de BeNeLux. Ons team heeft de expertise en ervaring om u te ondersteunen bij servicevraagstukken en te adviseren tijdens de engineeringsfase en tijdens de realisatie van het project. Onze expertise is gebaseerd op de ruime ervaring met SolarEdge oplossingen die hebben wij opgedaan tijdens onze eigen projecten. Daar hoort ook één van de grootste SolarEdge projecten in Europa bij, de VencoCampus. Dit project is in 2012 gerealiseerd met 5.712 panelen (Trina Solar 285 Wp) met evenveel OP300-MV optimizers en 119 omvormers van het type SE12.5K (destijds de grootst beschikbare omvormer). Zie hieronder ook een Case study van dit project.

 

Blijf up-to-date

Wij geven ook trainingen om onze kennis op SolarEdge gebied te delen. Dus blijf up-to-date en volg een training. 

 

24/7 Servicedesk

Onze servicedesk is 24/7 bereikbaar voor technische vragen, storingen of servicewerkzaamheden. Servicewerkzaamheden aan SolarEdge omvormers en optimizers voeren wij uit naam van de fabrikant voor u uit. 

 

Certificate of Excellence

AliusEnergy heeft in 2014 het "Certifcate of Excellence" in ontvangst mogen nemen van SolarEdge. Ontzettend trots zijn wij op deze onderscheiding waarmee onze positie als "Top European Distributor" nogmaals werd onderschreven!  

Direct naar Servicedesk Case Study VencoCampus Netherlands

Onze kracht wordt uw sterkte

Onze kracht ligt bij ons team. Investeren in kennis, nieuwe uitdagingen aangaan en steeds net iets beter willen worden. Dat typeert ons team. Zij zetten zich graag voor u in. Zo wordt onze kracht uw sterkte.

 • Zekerheid

  Wij zijn een gezond bedrijf met jarenlange expertise in duurzame energietechniek. Daar kunt u op bouwen.

 • Kennis

  Wij geven trainingen, delen kennis en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Slimme technieken en innovaties worden zo van u.

 • Tijd

  Met alle expertise onder één dak, nemen wij u werk uit handen. Dat spaart tijd.

 • Klanttevredenheid

  Standaard oplossingen kennen wij niet. Onze diensten zijn maatwerk en wij investeren in duurzame relaties. Daar voelt uw klant zich goed bij.

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied