Op voorraad en snel leverbaar
U vindt in onze groothandel een aantal geselecteerde kwaliteitsmerken. Zo leveren wij monokristallijne en polykristallijne panelen van JA Solar en omvormers en optimizers van SolarEdge. Wij maken een zorgvuldige keuze in de merken die wij voeren. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met deze producten. U kunt dan ook altijd rekenen op een eerlijk en gedegen advies.

Wilt u direct zonnepanelen in Noord-Brabant bestellen? Bel ons of stuur een email. Onze experts staan voor u klaar.

Groothandel én kenniscentrum
AliusSolar levert niet alleen zonnepanelen in Noord-Brabant van hoogstaande kwaliteit. Wij bieden installateurs een totaaloplossing op PV gebied. U vindt bij ons alle know how en expertise die u als installateur nodig heeft om de gewenste service en kwaliteit te kunnen leveren. Van praktische informatie over ontwerp en montage tot specialistisch advies over techniek en rendement. Zo geven wij ook specifieke trainingen om uw kennis te vergroten. Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Betrouwbare partner voor installateurs
Al jaren is AliusSolar een betrouwbare partner voor installateurs in heel Nederland. Als partner kiezen zij voor scherpe tarieven, innovatieve oplossingen en deskundig advies. AliusSolar neemt werk uit handen: van ontwerp-, en offertefase tot uitvoeringsfase. Gedurende het hele project kunt u op onze expertise rekenen. Onze oplossingen zijn maatwerk; de beste oplossing voor iedere specifieke situatie. Dat is wat u als installateur van ons kunt verwachten als u kiest voor partnerschap. En ons netwerk groeit.

Bel ons voor meer informatie. Of het nu gaat over het bestellen of installeren van zonnepanelen in Noord-Brabant of over partnerschap. Ook met u gaan wij voor duurzame samenwerking!

Lees hier meer over het partnerschap. 

Wordt partner

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied