Voordelen voor u

 • kwaliteitsproducten op voorraad
 • scherpe tarieven
 • technische en logistieke ondersteuning
 • deskundig advies & training
 • innovatieve oplossingen 

Hoe werkt het precies?

Hoe het precies werkt? Makkelijk, wij ondersteunen vanaf de offertefase tot en met de uitvoering. Hieronder staat precies omschreven welke stappen u neemt. Zijn er tijdens het project vragen over de installatie? Komt u problemen tegen of zit u met een technisch vraagstuk? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor u.

Stap 1:  U bezoekt uw klant en bespreekt het project (particulier of zakelijk). U vult ter plekke het AliusSolar PV informatieformulier in. Neem foto's van de situatie zoals het dak, de hoofdaansluiting, plaats van de omvormer en eventuele schaduwobjecten.

Stap 2: De aanvraag stuurt u vervolgens samen met het PV informatieformulier en overige informatie naar offerte@aliusenergy.nl 

Stap 3: Onze engineers gaan direct aan de slag met de aanvraag. Omdat elk project anders is, werken wij niet met standaardoffertes. Voor elk project krijgt u een maatwerkofferte. Deze offerte wordt aangevuld met een opbrengstberekening en situatieschets / tekening. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat u straks beschikt over de juiste documentatie zoals databladen en brochures van de geoffreerde materialen.

Stap 4: U ontvangt binnen drie werkdagen (maximaal 5 werkdagen) per e-mail onze aanbieding en gebruikt deze om uw offerte samen te stellen. Natuurlijk zet u hier de eigen kosten voor installatie en materialen bij. De marge bepaalt u zelf. 

Stap 5: Na akkoord van uw klant op de offerte, geeft u een akkoord op de door ons uitgebrachte offerte. Geef daarbij tevens de gewenste leverdatum op. De offerte is nu een opdracht. Wij reserveren direct de materialen. U ontvangt onze orderbevestiging met een bevestiging van de afgesproken leverdatum.

Stap 6: Op de afgesproken leverdatum levert onze transporteur op het aangegeven adres, alle materialen voorzien van een legplan en installatiehandleiding. Zo kunt u direct aan de slag met de installatie.

Stap 7: U installeert het PV systeem en levert het project op bij de klant. En wij staan 'standby' voor vragen en onduidelijkheden!

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied