Montagesysteem damwand

Ook voor daken met damwand of sandwichplaten maken we gebruik van ons eigen AElex montagesysteem. Het voordeel van damwandplaten is dat deze zijn voorzien van vlakke nokken. Hierop kunnen direct de vlakke proficlicks met EPDM worden gemonteerd. Alleen de horizontale inlegprofielenprofielen (IP) worden in deze situatie gebruikt. Dit maakt het systeem niet alleen lager op het dak, wat esthetisch fraaier is, maar ook goedkoper in materiaal en in arbeid. Het systeem is niet gordingsafhankelijk doordat de vlakke proficlicks op de damwandplaat worden gepopt (panelenmaatvoering komt altijd perfect uit). Men hoeft geen rekening te houden met een zichtbaar framewerk.

Er worden met behulp van een mal gaatjes in de damwandplaat geboord. Hierin worden met behulp van een pop-tang de vlakke proficlicks op het dak bevestigd. Op deze vlakke proficlicks worden de inlegprofielen (IP) bevestigd. Hierna kunnen de panelen worden gelegd.


Installatie

Klik hier voor de montagehandleiding van het montagesysteem voor damwand en sandwichdaken.

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied