Specialist in zonnepanelen

Op voorraad en snel leverbaar
U vindt in onze groothandel een aantal geselecteerde kwaliteitsmerken. Zo leveren wij monokristallijne en polykristallijne panelen van DMEGC en omvormers en optimizers van SolarEdge. Wij maken een zorgvuldige keuze in de merken die wij voeren. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met deze producten. U kunt dan ook altijd rekenen op een eerlijk en gedegen advies.


Groothandel én kenniscentrum
AliusSolar levert niet alleen zonnepanelen van hoogstaande kwaliteit. Wij bieden installateurs een totaaloplossing op PV gebied. U vindt bij ons alle know how en expertise die u als installateur nodig heeft om de gewenste service en kwaliteit te kunnen leveren. Van praktische informatie over ontwerp en montage tot specialistisch advies over techniek en rendement. Zo geven wij ook specifieke trainingen om uw kennis te vergroten. Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

 

Betrouwbare partner voor installateurs
Al jaren is AliusSolar een betrouwbare partner voor installateurs in heel Nederland. Als partner kiezen zij voor scherpe tarieven, innovatieve oplossingen en deskundig advies. AliusSolar neemt werk uit handen: van ontwerp-, en offertefase tot uitvoeringsfase. Gedurende het hele project kunt u op onze expertise rekenen. Onze oplossingen zijn maatwerk; de beste oplossing voor iedere specifieke situatie. Dat is wat u als installateur van ons kunt verwachten als u kiest voor partnerschap. En ons netwerk groeit. 

Neem contact op voor advies en/of een offerte

Onze kracht wordt uw sterkte

Onze kracht ligt bij ons team. Investeren in kennis, nieuwe uitdagingen aangaan en steeds net iets beter willen worden. Dat typeert ons team. Zij zetten zich graag voor u in. Zo wordt onze kracht uw sterkte.

 • Zekerheid

  Wij zijn een gezond bedrijf met jarenlange expertise in duurzame energietechniek. Daar kunt u op bouwen.

 • Kennis

  Wij geven trainingen, delen kennis en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Slimme technieken en innovaties worden zo van u.

 • Tijd

  Met alle expertise onder één dak, nemen wij u werk uit handen. Dat spaart tijd.

 • Klanttevredenheid

  Standaard oplossingen kennen wij niet. Onze diensten zijn maatwerk en wij investeren in duurzame relaties. Daar voelt uw klant zich goed bij.

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied