Technische kennis en ruime ervaring

Onafhankelijk advies
Ons team bestaat uit ervaren professionals met (veelal) een technische achtergrond. Wij geven u graag een onafhankelijk advies over de te kiezen producten en de beste oplossing voor iedere specifieke situatie. Naar de technische en economische haalbaarheid wordt in ieder project goed gekeken. 
Ook voor installatietechnische vragen en onderhoudsvragen kunt u bij onze engineers terecht. En heeft u specifieke vragen over subsidie- en financieringsmogelijkheden? Ook daarmee kunnen wij u verder helpen.


Engineering
In 2007 is AliusSolar zelf begonnen als installateur van PV-systemen in de particuliere sector. Dat betekent dat wij veel technische kennis en ervaring in het toepassen van zonne-energie techniek in huis hebben. Wij denken met u mee in het vinden van rendabele oplossingen door gebruik van duurzame en innovatieve zonne- energie techniek. Door onze duurzame aanpak zijn wij in staat om energiezuinig te werken hetgeen resulteert in optimale oplossingen.


Maatwerk 
AliusSolar kiest niet voor standaardoplossingen maar is flexibel en innovatief in het zoeken naar de juiste oplossing. Dankzij productkennis en ruime onderzoeksmogelijkheden in onze eigen hal zijn wij in staat producten te testen en aanpassingen door te voeren waar nodig. Op die manier wordt de meest betrouwbare en efficiënte oplossing geboden die aansluit bij de wensen en behoeften van de klant.

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied