• 7 juni 2018

  De ideale oplossing voor kleine PV-systemen.

  Zoals u weet houden aankomende woningbouwprojecten rekening met het Bouwbesluit: energieneutraal (BEN) bouwen. In praktijk betekent dit vaak dat de installatuer steeds meer kleinere PV-systemen moet plaatsen. De hoge ambitie ten aanzien van de energieprestatie van nieuwbouw stelt hierdoor nieuwe eisen aan technieken. De ideale oplossing voor kleine PV-systemen is de compacte residentiële oplossing van SolarEdge. 

  Speciaal ontwikkeld voor daksystemen van 4 tot 8 panelen

  De compacte residentiele oplossing is uitermate geschikt voor de sociale woningbouw, kleine dakoppervlaktes en om te voldoen aan de minimale duurzaamheidseisen. De omvormer is namelijk speciaal ontwikkeld voor PV-systemen van 4 tot 8 panelen. De oplossing bestaat uit een eenvoudige 1-fase omvormer met compact technologie die is ontworpen om te werken met één power optimizer met 4 maximum power point trackers (MPPT). De omvormer is uiterst compact, licht, makkelijk te installeren op zowel bestaande daken als nieuwbouw en is verkrijgbaar in de versies 1kW, 1,5 kW en 2kW.

  Benieuwd hoe deze nieuwe SolarEdge Compact Residential omvormer uw organisatie verder kan helpen? Wij komen het je graag vrijblijvend vertellen, neem voor meer informatie contact op met ons op.

  Direct bestellen kan via ons AliusEnergy klantportaal

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied