• 11 juni 2019

  Het team van AliusEnergy is uitgebreid. We stellen de nieuwe werknemers graag aan u voor.

  Van links naar rechts

  Sjoerd

  Sjoerd de Laat komt het VolThera team versterken. Hij gaat zich met veel plezier inzetten om nog meer tevreden klanten en installateurs te werven.

  Viviën

  Viviën Augustinus komt het marketingteam versterken met haar creatieve ideeën. Ze gaat zich vooral bezig houden met het schrijven van teksten en het ontwikkelen van beeldmateriaal.

  Arjan

  Maak kennis met Arjan Nouwens, Project engineer. Hij gaat onze partners ondersteunen met projecten voor de residentiele markt. Hij vindt het een grote plus dat het werk dat je doet ook een extra doel heeft, namelijk een positieve bijdrage leveren aan een betere leefomgeving.

  Hans

  Hans van Gestel gaat zich bezighouden met het ondersteunen van de financiële afdeling. Hij heeft al jaren ervaring op dit gebied en gaat dan ook met veel enthousiasme de financiële afdeling verder uitbouwen.

  Fanny

  Fanny Vrijsen komt het HRM team versterken. Ze neemt samen met de vacaturehouders de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren en coördineren van alle aspecten rondom werving & selectie. Verder gaat ze zich bezig houden met het verzorgen van de personeelsadministratie.

  Frank

  Frank Rademakers is werkzaam als logistiek medewerker in het magazijn. Hij heeft jaren ervaring als machineoperator en gaat zich bij AliusEnergy o.a. bezig houden met het zagen van profielen.

   

  Welkom bij AliusEnergy en veel succes!

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied