• 25 september 2018

  Van links naar rechts

  Willy Dijkstra gaat als systeembeheerder de ICT infrastructuur zo inrichten dat het een nuttig stuk gereedschap wordt voor onze collega’s. Willy koos voor Alius vanwege de energie in ons bedrijf en het enthousiasme van de collega’s.

  Freek van Woerkum en Robin Aerts zijn gestart in het magazijn. Beide heren hebben jaren ervaring in de logistiek en zitten vol enthousiasme om het groeiend aantal orders op tijd bij onze installateurs te krijgen.

  Software ontwikkelaar Maurice Hesselmans automatiseert bedrijfsprocessen en werkzaamheden. Hierdoor kunnen we nog efficiënter en slimmer te werk gaan. Maurice wil Alius steeds net iets beter maken. Dat typeert ons team! Zo wordt onze kracht uw sterkte.

  Maak kennis met Peter de Bree, Business Developer VolThera. Peter heeft een enorme drive voor een duurzame toekomst en daar sluit het Alius product VolThera goed bij aan. Met het VolThera PVT-systeem wordt de zonne-energie die op het dak valt niet alleen omgezet in elektriciteit, maar er wordt ook warm water mee gemaakt. Peter komt graag in contact met woningbouwverenigingen, adviesbureaus en (middel)grote E+W installatiebedrijven, om te sparren over de verduurzaming van woningen en ontwikkelingen daarbinnen.

  Welkom bij Alius en veel succes!

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied