• 27 juni 2018

  De Nederlandse uitstoot van broeikasgassen moet voor 2030 met 49 procent dalen. Het Klimaatakkoord bevestigd dat vanaf 1 juli de belasting op aardgas, in de komende 12 jaar, met 75 procent omhoog gaat. De belasting op elektriciteit wordt met 50 procent verlaagd. Wanneer klanten aardgas blijven stoken betekent dit al snel dat zij in 2030 ruim 390 euro per jaar meer kwijt zijn aan energiebelasting. 

  Meer besparen op stroom en gas
  Omdat voor 2050 alle Nederlandse huizen van hun gasaansluiting verlost moeten zijn worden de belastingen verhoogd. Dit in combinatie met de hoge inkoopprijzen van aardgas in het buitenland laten tarieven stijgen. Zoals u weet zijn er meerdere duurzaamheidsmaatregelen die getroffen kunnen worden voor het besparen van gas en stroom. Te denken valt aan besparende maatregelen in huis, zoals het plaatsen van zonnepanelen, betere isolatie en warmteterugwinning.

  Maximaal rendement uit de zon
  Nog ieder jaar stijgt het aantal zonnepanelen in Nederland fors. Het plaatsen van zonnepanelen blijft een slimme investering vanwege de combinatie van duurzaamheid en financieel rendement. Maar waarom klanten niet adviseren om maximaal rendement te behalen uit de zon door het oogsten van zowel stroom als warmte? Besparing op aardgas biedt namelijk vaak een hoger rendement dan enkel het opwekken van stroom. Uw klant is op zoek naar een manier om maximaal rendement te halen uit de zon. 

  Twee-in-een-oplossing
  AliusEnergy heeft een nieuw duurzaamheidsconcept gelanceerd waarmee huiseigenaren volledig kunnen voorzien in hun energiebehoefte zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Zowel de elektriciteit als de warmwaterbehoefte wordt duurzaam opgewekt op het eigen dak.  VolThera Plug & Play biedt als krachtig zonnepaneel en warmtecollector in één, een perfecte uitkomst voor klanten die energieneutraal willen bouwen of hun bestaande woning willen renoveren met energiebesparende maatregelen nu met gas verwarmen.

  Wordt erkend installateur!
  Als erkend installateur van VolThera Plug & Play heeft u de mogelijkheid om een totaaloplossing aan te bieden aan uw klant. In een markt waar een legio aan duurzame energie-oplossingen zijn voor de klant is het belangrijk uzelf te onderscheiden. Daarom bieden wij met VolThera Plug & Play onafhankelijkheid met één simpele oplossing. Samen met u willen we zoveel mogelijk duurzaamheid op deze wereld brengen en een betere toekomst achter laten voor onszelf en onze (klein)kinderen. Erkend installateur worden van VolThera Plug & Play biedt u de mogelijkheid om zonder risico en investering voorop te lopen in de Nederlandse markt, waar in 2050 alle huizen van hun gasaansluiting verlost zijn.

  Meld je aan
  Ben jij installateur en wil jij alles eruit halen wat erin zit? Meld je dan nu aan om erkend installateur te worden van het VolThera Plug & Play systeem.
   

   

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied