• 1 april 2015

  Nee het was geen 1 April grap! Vandaag kregen we "hoog" bezoek van de Eerselse Burgemeester mevrouw Anja Thijs-Rademakers.

  De Burgemeester wil middels dit soort bedrijfsbezoeken op een ongedwongen manier de "feeling" houden met het Eerselse bedrijfsleven. 

  Het was een erg leuke en informele bijeenkomst waarin de Burgemeester ook zeer veel interesse toonde in AliusEnergy, onze dienstverlening en onze manier van werken. Ook is er gesproken om als adviseur op te treden bij duurzaamheidsvraagstukken binnen de gemeente Eersel en we hopen van harte dat we hier in de toekomst een vervolg aan kunnen geven om ook op die manier ons steentje bij te dragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de Gemeente. 

  Wij willen Burgemeester mevrouw Anja Thijs-Rademakers hartelijk bedanken voor haar bezoek en getoonde interesse in en enthousiasme over ons bedrijf!

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied