• 6 september 2019

  Consumenten willen tegenwoordig steeds vaker de geproduceerde elektriciteit van de PV-panelen opslaan, zodat dit ingezet kan worden in de avonduren als de zon niet schijnt. Bijvoorbeeld voor de wasmachine of voor een lekker kopje koffie. Jij als installateur kan ze de oplossing bieden! Vanaf nu is namelijk de GREENROCK zoutwater batterij beschikbaar bij AliusEnergy.

  De batterij is ontwikkeld door BlueSky Energy, de Oostenrijkse specialist in stationaire energieopslag. De GREENROCK energieoplossingen zijn perfect voor woningen of bedrijven die gedurende de dag, maar ook de nacht, de eigen opgewerkte energie zoveel mogelijk willen inzetten voor eigen verbruik zonder dat daar een eigen kleine elektriciteitscentrale voor nodig is.

  Salderingsregeling verandert

  Op dit moment maken veel huishoudens en bedrijven gebruik van de salderingsregeling, maar vanaf 2023 gaat dit veranderen. Vanaf dat moment wordt het namelijk geleidelijk afgebouwd. Dit wil zeggen dat het voordeel dat ze ontvangen op hun energiebelastingen, in ruil voor het terugleveren aan het net, elk jaar minder wordt. Uiteindelijk zal de vergoeding geheel komen te vervallen en ontvangt men alleen een vergoeding van de energieleverancier voor de teruggeleverde zonnestroom.

  Door de veranderingen in de regeling is het voor huishoudens en bedrijven voordeliger om de opgewekte stroom voor eigen gebruik in te zetten. Met behulp van de GREENROCK hebben ze de mogelijkheid om de opgewekte energie op te slaan en te gebruiken wanneer dat voor hen relevant is.

  Voordelen van GREENROCK

  GREENROCK is de veiligste en milieuvriendelijkste oplossing voor elektrische energieopslag. Enkele van de voornaamste eigenschappen zijn:

  • Niet-ontvlambaar
  • Niet-explosief
  • Geen toxische materialen
  • Aanraakveilig
  • Volledig onderhoudsvrij
  • Perfect voor elke woning, ongeacht de grootte
  • Gebaseerd op milieuvriendelijke materialen

  Benieuwd naar alle voordelen van GREENROCK? Neem dan een kijkje op de website van GREENROCK: https://www.bluesky-energy.eu/greenrock-nl/

  Installatieproces

  GREENROCK kan toegepast worden in residentiële en industriële markten, grootschalige projecten en als back-up oplossingen. Het standaard systeem heeft een capaciteit van 5 tot 30kWh en is uitbreidbaar en op te schalen tot de MWh’s.

  Het systeem is door plug & play gemakkelijk te instaleren. Het systeem komt met volledig voor- gemonteerde DC elektronica, is geheel bekabeld en gemakkelijk aan te sluiten op de woning.

  GREENROCK training

  GREENROCK is vanaf nu te verkrijgen bij AliusEnergy. Wil je het systeem in real-life bekijken en wil je meer informatie? Kom dan naar de kosteloze GREENROCK professionalius sessie. Houd het klantportaal in de gaten voor de datums: https://new.aliusenergy-klantportaal.nl/evenementen

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied