• 12 juli 2018

  De kracht achter duurzaamheid

  AliusEnergy en AliusClimate bevinden zich in een groeimarkt. Dat resulteert in nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. Om te blijven investeren in de wereld van morgen hebben beide teams zich uitgebreid met nieuwe collega’s. Zodat onze kracht uw sterkte blijft!

  Van links naar rechts

  Manon Vos is gestart als marketingmedewerker. Om in deze snel groeiende markt AliusEnergy als nog sneller groeiend bedrijf en onze unieke producten op de kaart te zetten.

  Petra van der Wielen, de kracht achter administratieve processen. Als afgestudeerd assistent accountant, met een aantal jaren werkervaring als financieel administratief medewerker ondersteunt zij onze huidige afdeling.

  Maak kennis met projectleider Arjan Smets van AliusClimate. Arjan heeft ruime kennis en ervaring opgedaan als technisch specialist voor duurzame installaties. Hij heeft onder andere gewerkt als technisch werkvoorbereider voor projecten in de woningbouw en kleiner utiliteitsbouw. Hierdoor is Arjan een vakinhoudelijke en goede sparringpartner voor collega’s en klanten van AliusClimate.

  Welkom Manon, Petra en Arjan!

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied