• Installateur van de maand november: Jan van de Ven Elektrotechniek

  13 november 2018

  Een interview met Gijs Raaijmakers van Jan van de Ven Elektrotechniek; installateur van de maand november bij AliusEnergy! Maandelijks selecteren wij een “installateur van de maand”; waarbij we deze maand een elektrotechnisch installateur in het zonnetje zetten, die het thema duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

  Lees meer

 • Optimale ventilatie en energiebesparing in de lasindustrie door AliusClimate

  26 september 2018

  AliusClimate realiseerde een duurzame klimaatoplossing voor de (las)industrie. De uitdaging bij Wagenbouw Hapert B.V. was voornamelijk lasrook en hoge stookkosten. Bekijk de video waarin inkoper Henk Castelijns en medewerker Patrick van der Louw van Wagenbouw Hapert, vertellen over de keuzes en resultaten van dit project.

  Lees meer

 • Het Alius team is uitgebreid

  25 september 2018

  Het team van Alius is uitgebreid. Graag verwelkomen we onze nieuwe collega’s Willy Dijkstra, Maurice Hesselmans, Peter de Bree, Freek van Woerkum en Robin Aerts.

  Lees meer

 • De gevaren van PV installaties, zo mijd jij als installateur de risico's

  19 september 2018

  Het RTL Nieuws melde gisteren dat er een sterke toename is van het aantal branden met zonnepanelen. Er is sprake van tientallen gevallen per jaar. Ook al is de oorzaak niet altijd duidelijk wordt er onder andere gewezen naar de installateur voor slecht installatiewerk. Het is nodig maatregelen te nemen om veiligheid van mensen en gebouwen te garanderen. Welke producten kunt u als installateur gebruiken om de risico’s te mijden?

  Lees meer

 • Installateur van de maand september: Burgmans & Alewijns elektrotechniek

  17 september 2018

  Een interview met Ties Burgmans van Burgmans & Alewijns elektrotechniek; installateur van de maand september bij AliusEnergy! Maandelijks selecteren wij een “installateur van de maand”; waarbij wij deze maand een partner in het zonnetje zetten. 

  Lees meer

 • Klimaatakkoord: advies tot verlengen ISDE-subsidie

  14 augustus 2018

  De opstellers van het Klimaatakkoord adviseren aan het kabinet dat de ISDE regeling moet worden voortgezet. ISDE-subsidie is er voor onder andere warmtepompen en zonneboilers. Deze regeling stimuleert duurzame warmte productie. Normaal gesproken zou de ISE-regeling aflopen op 2020.

  Lees meer

 • Installateur van de maand Juli: Kennis Totaal Techniek

  31 juli 2018

  Een interview met Corné Kennis van Kennis Totaal Techniek; installateur van de maand juli bij AliusEnergy! Maandelijks selecteren wij een “installateur van de maand”; iemand die wij extra in het zonnetje zetten. Iemand met een vooruitstrevende blik op het gebied van energietechniek, waarvan jij als energie- en duurzaamheidsexpert kan leren.

  Lees meer

 • AliusEnergy blikt terug op de InterSolar 2018 in München

  18 juli 2018

  De kracht van AliusEnergy ligt bij ons team. Wij investeren in kennis en willen steeds net iets beter worden. Zo wordt onze kracht jouw sterkte. Tijdens de InterSolar bezochten we diverse partijen in de solar branche. Wil je op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen in de branche? Volg ons dan via LinkedIn.

  Lees meer

 • AliusEnergy en AliusClimate breiden uit met drie nieuwe collega's

  12 juli 2018

  AliusEnergy en AliusClimate bevinden zich in een groeimarkt. Dat resulteert in nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. Om te blijven investeren in de wereld van morgen hebben beide teams zich uitgebreid met nieuwe collega’s. Zodat onze kracht uw sterkte blijft!

  Lees meer

 • Energiekosten stijgen vanaf 1 juli 2018, voorkom hoge kosten op gas

  27 juni 2018

  De Nederlandse uitstoot van broeikasgassen moet voor 2030 met 49 procent dalen. Het Klimaatakkoord bevestigd dat vanaf 1 juli de belasting op aardgas, in de komende 12 jaar, met 75 procent omhoog gaat. De belasting op elektriciteit wordt met 50 procent verlaagd. Wanneer klanten aardgas blijven stoken betekent dit al snel dat zij in 2030 ruim 390 euro per jaar meer kwijt zijn aan energiebelasting. 

   

   

  Lees meer

 • Nieuw: De compacte residentiële oplossing van SolarEdge (voor 4 t/m 8 panelen)

  7 juni 2018

  De ideale oplossing voor kleine PV-systemen.

  Zoals u weet houden aankomende woningbouwprojecten rekening met het Bouwbesluit: energieneutraal (BEN) bouwen. In praktijk betekent dit vaak dat de installatuer steeds meer kleinere PV-systemen moet plaatsen. De hoge ambitie ten aanzien van de energieprestatie van nieuwbouw stelt hierdoor nieuwe eisen aan technieken. De ideale oplossing voor kleine PV-systemen is de compacte residentiële oplossing van SolarEdge. 

   

  Lees meer

 • SolarEdge bootshow

  1 februari 2018

  Tussen 6 en 14 maart organiseert SolarEdge een bootshow met als thema “SolarEdge heeft de kennis aan boord”.

  U kunt zich nu inschrijven voor dit unieke en leerzame evenement.

  Voor meer informatie over het programma, de data en opstapplaatsen van de boot klikt u hieronder op "lees meer".

  Lees meer

 • Informatieavond VolThera Plug&Play

  30 november 2017

  Op 12 december aanstaande organiseert AliusEnergy in samenwerking met de Gemeente Eersel en lokale partners Kennis Totaaltechniek en Van Geffen Electrotechniek een informatieavond over het VolThera Plug&play concept voor inwoners van de gemeente Eersel. 

  Lees meer

 • Voorop in de energietransitie met totaalconcept

  1 november 2017

  EERSEL – Op 1 november lanceert AliusEnergy het VolThera Plug&Play concept. Een nieuw duurzaamheidsconcept waarmee huiseigenaren volledig kunnen voorzien in hun energiebehoefte zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Zowel de elektriciteit als de warmwaterbehoefte wordt duurzaam opgewekt op het eigen dak en door standaardisatie en optimalisatie heeft men het mogelijk gemaakt een aantrekkelijke terugverdientijd vanaf 8 jaar te realiseren. AliusEnergy loopt hiermee voorop in de energietransitie.

  Lees meer

 • VolThera training 13-4-2017

  13 april 2017

  Volle bak vanochtend tijdens onze maandelijke VolThera PV-T training in het opleidingslokaal van AliusEnergy. Goed om te zien dat er zo veel professionals geïnteresseerd zijn in deze door AliusEnergy ontwikkelde PV-T oplossing.

  Lees meer

 • AliusEnergy is op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling verkoop

  20 maart 2017

  AliusEnergy is op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om de groei-ambities mee te verwezenlijken.

  Ben jij onze nieuwe verkoper buitendienst?

  Lees meer

 • AliusEnergy lanceert online partner-portaal en calculatie software voor AElex montagesysteem

  14 maart 2017

  Tijdens Solar Solutions 2017 lanceert AliusEnergy een aantal handige tools voor de installateur. Zo is er de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe calculatie software voor het AElex montage systeem. 

  Lees meer

 • Weer een succesvolle VolThera training bij AliusEnergy

  23 februari 2017

  Vandaag mochten wij maar liefst 17 geïnteresseerden verwelkomen in ons opleidinglokaal voor een VolThera PV-T training. Ook vandaag was het weer een succesvolle en leerzame dag met interessante en gedreven deelnemers. Alle deelnemers bedankt voor jullie komst en bijdrage! 

  Lees meer

 • AliusEnergy weer aanwezig tijdens Solar Solutions Int. 2017: ontvang gratis kaarten!

  24 januari 2017

  Ook in 2017 zal AliusEnergy weer deelnemen aan de Solar Solutions Int. vakbeurs voor de Solar industrie. De vakbeurs vindt plaats op woensdag 22 en donderdag 23 maart 2017. 

  Wilt u deze beurs bezoeken, regel dan nu gratis toegangskaarten met onze unieke registratiecode.

   

  Lees meer

 • AliusSolar introduceert nieuw montagesysteem - AElex

  21 oktober 2016

  AliusSolar introduceert een nieuw inlegsysteem voor het plaatsen van zonnepanelen op schuine daken, AElex. AElex verenigt montagegemak met betere bescherming van de panelen en beperkt onderhoudsuren tot een minimum.

   

  Lees meer

 • Extra training VolThera

  21 oktober 2016

  Op de Vakbeurs Energie in Den Bosch van begin oktober stond onze brainstorm in het teken van “De kracht van PV-T toepassingen”. Uit de reacties van deelnemers bleek dat er een grote interesse is voor onze producttraining over deze PV-T panelen. Daarom is er op 17 november aanstaande een extra training ingepland over ons VolThera systeem. Ben er snel bij, want vol is vol.

   

   

  Lees meer

 • Ontmoet AliusEnergy op Solar Solutions

  11 maart 2016

  Op 16 en 17 maart as. staan wij op Solar Solutions op de Expo in Haarlemmermeer. U bent dan van harte welkom op onze stand B5 om te ontdekken wie we zijn, waar we voor staan en wat we allemaal doen voor onze partners.

  Lees meer

 • AliusEnergy in de media: volop aandacht voor nieuw VolThera PV-T paneel

  19 november 2015

  Het VolThera PV-T paneel dat AliusEnergy ontwikkelde en momenteel in de markt zet, wordt door verschillende online media opgepikt en krijgt inmiddels de nodige aandacht.

  Lees meer

 • Burgemeester Eersel vandaag op bezoek bij AliusEnergy

  1 april 2015

  Nee het was geen 1 April grap! Vandaag kregen we "hoog" bezoek van de Eerselse Burgemeester mevrouw Anja Thijs-Rademakers.
  De Burgemeester wil middels dit soort bedrijfsbezoeken op een ongedwongen manier de "feeling" houden met het Eerselse bedrijfsleven.

  Lees meer

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge en JA Solar embedded

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied