Focus op duurzame en energiezuinige apparatuur

“Met meer dan 65 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en inregelen van elektrotechnische installaties voor allerlei toepassingen.

Wij maken het voor de klant mogelijk om van projecten van A-tot-Z elektrotechnisch in te regelen.

Hierbij houden we altijd focus op duurzame en energiezuinige apparatuur.

We werken exclusief met LED verlichting en zijn sinds 2010 ook gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen.”, aldus Gijs Raaijmakers. 

Persoonlijk

“We werken met drie vaste projectleiders, waarbij wij ervoor zorgen dat onze klant altijd één vast aanspreekpunt heeft.

Deze korte lijnen zorgen voor helderheid gedurende een project. Gezamenlijk zorgen wij voor een goed resultaat.

Waarbij we niet direct uitgaan van wat op papier staat. We bekijken waar echt behoefte naar is en geven op basis hiervan ons advies, waarbij we verschillende mogelijkheden tegenover elkaar zetten.

Dit advies wordt altijd persoonlijk toegelicht. Een project is pas geslaagd zodra de klant meer dan tevreden is!”

Trots op

“In oktober 2016 brak er brand uit bij Koster Keunen in Bladel. Ik was op vakantie toen het gebeurde, maar ben direct teruggekomen om de panden naast Koster Keunen te voorzien van stroom.

Dit werd erg gewaardeerd. Bij Koster Keunen zijn we vervolgens betrokken geweest bij de nieuwbouw: van het ontwerp, de keuringen tot aan alle installaties.

Denk hierbij aan elektrotechnische installaties, LED verlichting, data en telecom-installatie, brandmeldinstallatie en inbraakbeveiliging.

Nieuwe duurzame apparatuur zoals laadpalen voor elektrische auto’s zijn inmiddels geïnstalleerd en de PV-panelen staan voor binnenkort op de planning.

Project in beeld

Onlangs hebben we een mooi SDE+ project gerealiseerd bij ATD.

We waren hier niet eens huisinstallateur, maar door de nauwe samenwerking met AliusEnergy hebben wij een passend advies en ontwerp kunnen presenteren aan de klant.

Ondersteuning bij een dergelijk groot project en voor ons nieuw gebied is gewenst. Alius heeft haar kennis met ons gedeeld, dit zorgt voor een tweezijdige relatie, waarin je elkaar versterkt.”

Totaalpakket

2 jaar geleden heeft Van de Ven Elektrotechniek de beveiligingstak opnieuw opgestart onder de naam Protect beveiligingen de Kempen.

Met die toevoeging kan Van de Ven altijd een totaalpakket aanbieden aan de eindklant waarin beveiligingstechniek, elektrotechniek en duurzaamheid samen komen.

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied