“Service bieden en klaar staan voor de klant is het belangrijkste wat er is”, aldus Corné Kennis van Kennis Totaal Techniek. In 2013 gestart als zelfstandig ondernemer en uitgegroeid tot volwaardige partij met 5 installatie-experts. Corné heeft een uitgesproken visie als het automatisering en installatie betreft. “Meedenken, verder ontwikkelen en technieken anders toepassen zodat ze voor een betaalbare prijs gerealiseerd kunnen worden voor de klant, dat is mijn grootste uitdaging!”

 

Leren van Kennis Totaal Techniek

Kennis Totaal Techniek focust en ontwikkelt zich de laatste jaren op het gebied van duurzaamheid. “Wij zijn sterk in duurzaam bouwen. Zo hebben we, in samenwerking met aannemers en AliusEnergy, 0-op-de-meter woningen gerealiseerd. Mooie toepassingen hierin zijn de VolThera Plug & Play systemen. Krachtige zonnepanelen die naast elektriciteit ook warm water opwekken. Bij nieuwbouw een perfecte uitkomst om energieneutraal te bouwen. Bij bestaande woningen met een gasaansluiting een mooie manier om energiebesparende maatregelen te treffen. Als erkend installateur van VolThera Plug & Play hebben wij de mogelijkheid om een totaaloplossing aan te bieden bij de klant, in een markt met legio duurzame energie-oplossingen. Ondernemen is risico’s nemen, investeren en denken in kansen. Wij zijn geen W-installateur, maar dat schrikt ons niet af bij het plaatsen van VolThera Plug & Play. We zoeken samenwerking op met loodgieters voor het werktuigkundige aspect.”

Trots op

Trots is Corné als de klant tevreden is. Van zakelijke projecten tot aan particulieren installaties. ”Kennis Totaal Techniek biedt altijd advies op maat. Wij nemen alle opties en toepassingen op het gebied van elektra-, installatie- en besturingstechniek mee. Hierbij zijn we altijd bezig met vernieuwing, het bedenken van de beste oplossing. Zo hebben we laatst zonnepanelen geplaatst op een bedrijfspand om de elektrische auto’s op te laden. We pakken kleine tot grote (SDE) projecten aan. Van het plaatsen van enkel zonnepanelen tot aan een totaalconcept zoals bij het VolThera Plug & Play-systeem, waarbij we een nieuwbouwwoning all electric hebben opgeleverd." (zie foto)

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied