Van intensieve veeteelt tot drogen van agrarische producten

ImpAero bij maïsdrooginstallatie
Grafiek maïsdroging
Resultaat Maïsdroging

De oorsprong van de ImpAero is ontstaan in de pluimveesector. Het grote succes is de vermindering van verwarmingskosten met minimaal 50%. Daarnaast heeft de unit ook een positieve invulling m.b.t. ammoniak uitstoot en fijnstof reductie. In 2013 is de eerste ImpAero unit geplaatst op een varkensbedrijf. De eerste ervaringen toonden een perfect klimaat, wat resulteerde in verlaging van de uitval en verwarmingskosten en verhoging van de groei.

Naast de ervaring in de intensieve veehouderij is er in 2012 ook gestart met het gebruik van de ImpAero op drooginstallaties. De eerste units draaien op slibdrogers, aardappelschildrogers en maisdrogers. Door het robuuste ontwerp van de ImpAero is deze zeer geschikt om de warmte uit de vervuilde luchtstroom te halen en daarmee de verse buitenlucht opnieuw op te warmen.

Direct advies

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied