Optimaal klimaat en energiereductie

Met AliusClimate haalt u niet alleen hoogwaardige ventilatietechniek in huis. Wij optimaliseren het bedrijfsklimaat bij agrarische en industriële bedrijven, waardoor energiekosten dalen. Of het nu gaat om warmteterugwinning, ventilatie, verwarmen of koelen van productieruimten of het drogen van agrarische producten. Bij ons vindt u een totale energieoplossing. Van installatie tot onderhoud, service en advies om ook uw bedrijf klimaatslim te maken. Omdat elke uitdaging om een andere oplossing vraagt, leveren wij geen standaard systemen. Zo vindt u bij ons de ImpAero warmtewisselaar die op maat geïnstalleerd wordt.

De ImpAero

Deze warmtewisselaar hebben wij zelf ontwikkeld. Door het grote uitwisselende oppervlak heeft de ImpAero een hoog rendement. Tegelijkertijd is de ImpAero laag in energieverbruik. De ImpAero is robuust, onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor vervuilde luchtstromen. Door de geïsoleerde behuizing is de ImpAero eenvoudig buiten te plaatsen zonder verlies van warmte. 

Modulair systeem

De ImpAero is makkelijk uit te breiden met naverwarming of koelelementen, zodat u altijd de gewenste temperatuur voor een optimaal bedrijfsresultaat bereikt. Omdat de ImpAero een modulair systeem is, kan hij ook worden voorzien van bijvoorbeeld stoffilters. Zo krijgt u altijd een oplossing die past.

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied