Totale klimaatoplossing

AliusClimate is dé specialist in duurzame klimaatbeheersing. Wij optimaliseren het klimaat bij kantoren, gebouwen en agrarische en industriële bedrijven, waardoor energiekosten dalen en CO2 uitstoot vermindert. Onze klimaatunit ImpAero zorgt het hele jaar door voor een perfect binnenklimaat. Door gebruik te maken van restwarmte én met een rendement van 85% levert deze warmtewisselaar naast optimale luchtcondities een aanzienlijke energiebesparing op. Onze klimaatoplossingen vinden hun weg in allerlei sectoren; van ventilatie met energiebesparende warmteterugwinning in kantoren en utiliteit tot optimale luchtbehandeling in de intensieve veeteelt en productiehallen. Ook voor het koelen en verwarmen van gebouwen installeren wij duurzame en energiezuinige installaties die een lange levensduur hebben. 

 

De ImpAero

Deze energie-efficiënte warmtewisselaar hebben wij zelf ontwikkeld. Door het grote uitwisselende oppervlak heeft de ImpAero een hoog rendement. Tegelijkertijd is de ImpAero laag in energieverbruik. De ImpAero is robuust, onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor vervuilde luchtstromen. Door de geïsoleerde behuizing is de ImpAero eenvoudig buiten te plaatsen zonder verlies van warmte. Door de modulaire opzet van de klimaatunit kunnen filters, verwarmingselementen en geluidsdempers altijd nageplaatst worden. Zo kunt u altijd en overal aan de gestelde eisen en normen voldoen.

 

 

Onze kracht wordt uw sterkte

Onze kracht ligt bij ons team. Investeren in kennis, nieuwe uitdagingen aangaan en steeds net iets beter willen worden. Dat typeert ons team. Zij zetten zich graag voor u in. Zo wordt onze kracht uw sterkte.

 • Zekerheid

  Wij zijn een gezond bedrijf met jarenlange expertise in duurzame energietechniek. Daar kunt u op bouwen.

 • Kennis

  Wij geven trainingen, delen kennis en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Slimme technieken en innovaties worden zo van u.

 • Tijd

  Met alle expertise onder één dak, nemen wij u werk uit handen. Dat spaart tijd.

 • Klanttevredenheid

  Standaard oplossingen kennen wij niet. Onze diensten zijn maatwerk en wij investeren in duurzame relaties. Daar voelt uw klant zich goed bij.

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied