De uitdaging: lasrook en hoge stookkosten

De juiste balans tussen een gezond werkklimaat, comfort en energiebesparing bij Wagenbouw Hapert B.V., Hapert. Al meer dan 40 jaar is Wagenbouw Hapert toonaangevend in de aanhangwagenbranche. Het bedrijf staat voor hoge kwaliteit en innoveert voortdurend. In de eigen lasstraat worden stalen chassis en andere halffabricaten geproduceerd voor de aanhangwagens. Onlangs heeft het bedrijf geïnvesteerd in het optimaliseren van het productieproces. Door de aanschaf van een nieuwe lasrobot ontstond de vraag naar een nieuwe ventilatieoplossing.

Lees in het interview met Henk Castelijns, inkoper bij Wagenbouw Hapert, over de keuzes en resultaten van dit project.

 “Ik geef AliusClimate een 9 voor het klimaatresultaat. Uiteindelijk hebben we niet alleen een nieuwe ventilatieoplossing voor de lasrook, maar hebben we ons hele klimaatsysteem verbeterd. Ik kan AliusClimate warm aanbevelen“, aldus Henk Castelijns, inkoper bij Wagenbouw Hapert.

Project Wagenbouw Hapert.pdf

AliusEnergy investeert in de wereld van morgen

 • Direct naar AliusEnergy: Meer info over onze werkwijze, visie en ons team

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar: Meer info over onze totaaloplossingen op PV gebied.

  Klik hier
 • Direct naar AliusSolar+: Meer info over SolarEdge

  Klik hier
 • Direct naar AliusClimate: Meer info over onze totaaloplossingen op klimaat gebied

  Klik hier
Maak hier uw keuze voor meer informatie over onze dienstverleningen:

AliusEnergy - algemene informatie AliusEnergy - totaaloplossingen voor PV installateurs AliusEnergy - SolarEdge distributie, service en advies AliusEnergy - totaaloplossingen op klimaat gebied